home

Tagatesse®, zoet zonder zonde! Geschikt voor een laag calorie dieet!

Suiker krijgt dikwijls het label ‘dikmaker’ opgeplakt en wordt vaak gezien als de oorzaak van lichamelijk klachten: van hyperactiviteit en gedragsproblemen tot overgewicht.

Wetende dat een suikerklontje zo’n 20 calorieën bevat, een kleine reep Mars 90 en een blikje cola zelfs 139 calorieën… Wat denkt u dan van een volwaardig, smaakvol alternatief voor gewone suiker? Met Tagatesse®, een tafelzoetstof op basis van Tagatose, kan het namelijk gezond én zoet! Exit stiekem snoepen!

tagatesse

Zoet zonder zonde met Tagatesse®

Tagatesse® is een tafelzoetstof van natuurvoedingsspecialist Damhert Nutrition. Al meer dan 35 jaar staat Damhert op de eerste rij van de functionele voeding met een ruim gamma gezonde én vooral lekkere producten.

Een zoetstof die er uitziet als suiker, die lekker smaakt én die bovendien heel erg weinig calorieën bevat: met Tagatesse® heb je het allemaal! Suiker gedeeltelijk of helemaal uit uw voeding bannen is dus gelukkig niet meer nodig. Enjoy your sugar, dit kan dankzij Tagatesse® light en puur natuur!

Koken met weinig calorieën!

Wil u lekker én gezond koken, zonder schrik voor die extra kilo’s op de weegschaal? Of gewoon eens indruk maken met een origineel, vernieuwend én low calorie recept dat iedereen doet watertanden?

Tagatesse® is temperature proof en dus zowel geschikt voor koken als bakken. Heerlijk vanille-ijs, chocomousse, appelcake…genieten mag, en dat zonder zonde! Tagatesse® is bovendien ook beschikbaar in handige sticks (om mee te nemen) en in dispenservorm voor in de koffie, thee, yoghurt, fruit…

Toch geen zin om zelf aan de slag te gaan in de keuken? Geen probleem! Damhert heeft tal van producten op de markt gezoet met Tagatose: confituur, koekjes, chocolade…Ideaal als lekker én gezond tussendoortje!

De producten van Damhert kan u vinden in de dieetrayon van de betere supermarkten of online via www.thegoodfood.eu. Meer info: www.damhert.com of info@damhert.com

De voordelen van Tagatesse® op een rijtje:

  • Lage caloriewaarde
  • Geschikt voor koken en bakken
  • Lekkere smaak (géén chemische nasmaak)
  • Minimale impact op de bloedsuikerspiegel
  • Vezelrijk
  • Zelfde structuur als gewone suiker