Error showing flash-object.

 

Infraligne Herent (Leuven)


 

Voor & Na

Reeds gedurende enkele jaren hield ik me voor om iets aan mijn figuur te doen. Ik was niet echt mager voordat ik zwanger werd, maar de bijgekomen kilo’s tijdens mijn zwangerschap, gingen achteraf niet zomaar weg. Ik voelde mij niet goed in mijn vel, maar ik wist niet echt wat te doen. Uiteindelijk heb ik beslist en heb ik mij ingeschreven tijdens een promotiecampagne bij Infraligne in Herent.

Ik werd onmiddellijk goed onthaald. Het eerste gesprek is zeer goed verlopen. Ik moet zeggen dat de dames van Infraligne Herent zeer sympathiek zijn. Ik heb nooit denegrerende opmerkingen gekregen over mijn fysieke toestand. Door 2 x per week de oefeningen in de cabine te doen en vervolgens mij correct aan het voedingsplan te houden, had ik zeer snel goede resultaten. Week na week verloor ik gewicht. Dat heeft mij werkelijk geholpen om verder te doen en uiteindelijk mijn streefgewicht te bereiken.

Momenteel volg ik het onderhoudsprogramma en doe ik 1 x per week de oefeningen in de cabine. Daardoor houd ik mijn gewicht onder controle en doe ik ook mijn fysieke inspanning. Indien ik afwijk van mijn gewicht, kan ik onmiddellijk reageren en niet wachten tot er te veel kilo’s bijgekomen zijn.
Ik heb helemaal geen spijt dat ik mij ingeschreven heb bij Infraligne. Alleen, het enige waar ik wel spijt van heb is dat ik het niet eerder gedaan heb.

Julie


 
Brusselsesteenweg 5
3020 Herent


T. 016 200 801
E. leuven@infraligne.be (niet voor het maken of annuleren van afspraken)

 
openingsuren
ma-do: 09u00 - 21u00
vr: 09u00 - 19u30
za: 09u00 - 13u00
 

Wij zijn tijdelijk gesloten op DI en DO tussen 15u en 17u.

Tijdens de wegenwerken is Infraligne steeds bereikbaar. Klanten komende vanuit de richting Brussel, kunnen de omleidingswegen volgen.

 


 


 

Route