home
 

ervaring

Bij Infraligne is je lichaam te allen tijde in goede handen. Ervaren kinesistes en diëtisten werken een programma op maat uit.

Of het nu gaat om je algemene lichaamsfitheid, of een specifieke lichaamscorrectie op plaatsen waar jij dat wilt (taille, heup, buik, dijen,...); in een mum van tijd voel je je als herboren.

 

cm-garantie

Tijdens de analyse word je op 9 plaatsen gemeten (mannen worden op 4 plaatsen gemeten). Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn.

Tevens krijg je van ons een schriftelijk gewaarborgde cm-garantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt het fit- en gezondheidscentrum een evenredig deel van de kuurkosten terug.

 

 

iso-kwaliteitsnorm

Elk InfraLigne fit- en gezondheidscentrum werkt met de medisch verantwoorde methode die steunt op de infraroodwarmtestraling en wordt onderbouwd door een uiterst kwalitatieve totaalaanpak.

Dankzij het feit dat alle vestigingen van Infraligne hetzelfde consequente beleid voeren kunnen  we als groep blijven verdergroeien.

Daarom werd InfraLigne als eerste en enige in zijn sector bekroond met de Isonorm en de tevredenheid van haar cliënteel.