Error showing flash-object.
Error showing flash-object.
 

meet

Tijdens de analyse wordt er GRATIS een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend. Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde cm-garantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt het fit- en gezondheidscentrum een evenredig deel van de kuurkosten terug.

Maak telefonisch een afspraak met de Infraligne studio in jouw buurt voor een vrijblijvende figuuranalyse.

 

  beweeg

In de InfraLigne-cabines met infraroodwarmte-straling doe je gedurende een 30-tal minuutjes specifieke spier- oefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie). Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten worden ontlast.

De infrarood-warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling). De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%. Cellulitis verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder.
  leef

Onze diëtiste werkt een veilig, gezond en natuurlijk voedingsadvies uit dat aangepast is aan je persoonlijke levensritme.

Bovendien verwennen we je wekelijks met culinaire en caloriearme recepten. Want alleen een evenwichtige voeding leidt tot blijvende fitheid.